• Kawih 25 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Misil ngeunaan Tangkal Jetun”: (10 men.)

    • Rum 11:16, SF—Tangkal jetun nu diurus téh ngagambarkeun ngawujudna tujuan Allah nu aya patalina jeung perjangjian Ibrahim (w11-IN 15/5 23 ¶13)

    • Rum 11:17, 20, 21—Kaom nu diistrénan nu ibarat dahan nu dicangkokkeun ka tangkal jetun kudu terus némbongkeun iman (w11-IN 15/5 24 ¶15)

    • Rum 11:25, 26—Sakabéh urang Israil rohani ”bakal salamet” (w11-IN 15/5 25 ¶19)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Rum 9:21-23—Ku naon urang kudu daék dibentuk ku Yéhuwa, Sang Panjunan Agung? (w13-IN 15/6 25 ¶5)

    • Rum 10:2—Ku naon urang kudu yakin yén ibadah urang dumasar kana pamahaman nu akurat? (it-1-IN 496 ¶3)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Rum 10:1-15 (th palajaran 10)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN