• Kawih 54 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Yésus Ngawurukkeun Hal Kaestuan”: (10 men.)

    • Yoh 18:36—Kaéstuan nu dimaksud nyaéta kaéstuan ngeunaan Karajaan Mésias

    • Yoh 18:37—Yésus ngawurukkeun kaéstuan ngeunaan tujuan Allah (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 18:38a—Pilatus salah paham ngeunaan kaéstuan sarta nyapirakeunana (catetan nwtsty-E)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Yoh 19:30—Saacan maot, ku naon Yésus ngomong, ”Geus tutas”? (w10-IN 15/8 11 ¶15)

    • Yoh 19:31—Naon buktina Yésus téh maot dina 14 Nisan taun 33 M? (catetan nwtsty-E)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yoh 18:1-14

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngadatangan nu Kadua: (3 men. atawa kurang) Gunakeun conto bahasan. Terus, tunjukkeun situs Internét jw.org/su ka nu boga imah.

  • Ngadatangan nu Katilu: (3 men. atawa kurang) Pilih sorangan ayatna jeung béré pananya pikeun dibahas waktu ngadatangan deui.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) Brosur Warta Pikabungaheun palajaran 14 par. 6-7

KAHIRUPAN KRISTEN