• Kawih 129 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Maranéh Geus Lain Bogana Dunya”: (10 men.)

    • Yoh 15:19—Urang Kristen téh geus lain bogana dunya (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 15:21, SF—Urang Kristen dipikangéwa ku lantaran ngaran Yésus (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 16:33—Ku nyonto Yésus, urang Kristen bisa ngéléhkeun dunya (it-2-IN 916-917)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Yoh 17:21-23—Naon maksudna murid-murid Yésus ”ngahiji”? (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 17:24—Naon maksudna ”dunya diadegkeun”? (catetan nwtsty-E)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yoh 17:1-14

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN