• Kawih 100 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Kami teh Mere Tuladan”: (10 men.)

    • Yoh 13:5—Yésus ngumbah suku murid-muridna (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 13:12-14—Murid-murid dibéré paréntah pikeun ”silih kumbah suku jeung babaturan” (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 13:15—Kabéh urang Kristen kudu nyonto sipat rendah haté Yésus (w99-IN 1/3 31 ¶1)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Yoh 14:6, NW—Naon maksudna Yésus téh ”jalan, bebeneran, jeung kahirupan”? (catetan nwtsty-E)

    • Yoh 14:12—Kumaha jalma-jalma nu boga iman ka Yésus bakal ”ngalampahkeun anu leuwih” ti batan anjeunna? (catetan nwtsty-E)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yoh 13:1-17

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) Gunakeun conto bahasan pikeun méré kasaksian teu resmi.

  • Ngadatangan nu Kahiji: (3 men. atawa kurang) Gunakeun conto bahasan.

  • Vidéo Ngadatangan nu Kadua: (5 men.) Setél jeung bahas vidéona.

KAHIRUPAN KRISTEN