• Kawih 13 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Panggul Tihang Siksaan Anjeun jeung Terus Tuturkeun Kami”: (10 men.)

    • Mar 8:34—Pikeun nuturkeun Kristus, urang kudu nampik kapentingan sorangan (catetan nwtsty-E pikeun Mar 8:34: ”kudu poho kana kapentingan dirina sorangan”; w92-IN 1/8 17 ¶14)

    • Mar 8:35-37, SF—Yésus méré dua pananya sangkan urang mikirkeun naon nu kudu diutamakeun (w08-IN 15/10 25-26 ¶3-4)

    • Mar 8:38—Dibutuhkeun kawani pikeun nuturkeun Kristus (jy-IN 143 ¶4)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Mar 7:5-8—Ku naon urang Parisi ngaributkeun masalah ngumbah leungeun? (w16.08-IN 30 ¶1-4)

    • Mar 7:32-35—Kumaha urang bisa nyonto Yésus nu rasrasan ka lalaki nu torék? (w00-IN 15/2 17-18 ¶9-11)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Mar 7:1-15

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 51

  • Pangabutuh Sidang Urang: (5 men.)

  • Bantu Barudak pikeun Nuturkeun Kristus”: (10 men.) Diskusi.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN psl. 19 ¶10-16, kotak ”Siapa Orang Samaria itu?”

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 60 jeung Doa