• Kawih 123 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Ku Ragi Saeutik Saadonan Beukah Kabeh”: (10 men.)

    • 1Kor 5:1, 2—Sidang Korinta ngantep anggota sidang nu teu daék tobat

    • 1Kor 5:5, NW; 5:6-8, 12-13—Paulus nitah éta sidang nyingkirkeun ”ragi” ti sidang sarta nyérénkeun jalma nu dosa ka Sétan (it-2-IN 607, 797)

    • 1Kor 5:9-11—Éta sidang sakuduna henteu campur gaul jeung jalma dosa nu teu tobat (lvs 241, catetan ahir ”Dipecat”)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • 1Kor 4:9—Kumaha umat Allah di bumi ”jadi tongtoneun” para malaikat? (w09-IN 15/5 24 ¶16)

    • 1Kor 6:3—Naon maksud Paulus waktu nulis, ”Urang engke bakal nimbang perkara malaikat-malaikat”? (it-1-IN 976)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) 1Kor 6:1-14 (th palajaran 10)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 78

  • Gunakeun Vidéo pikeun Ngajarkeun Alkitab”: (15 men.) Diskusi. Setél jeung bahas vidéo nu nunjukkeun saurang pawarta keur ngajar palajar Alkitabna ngagunakeun vidéo tina palajaran 4 ti brosur Kabar Gumbira.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN bab 60

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 23 jeung Doa