• Kawih 30 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Jalankeun Dua Paréntah nu Pangpentingna”: (10 men.)

    • Mat 22:36-38—Naon nu dijelaskeun ayat ieu ngeunaan ngajalankeun paréntah nu pangutamana jeung pangpentingna dina Hukum? (catetan nwtsty-E pikeun Mat 22:37: ”hate”, ”nyawa”, ”budi akal”)

    • Mat 22:39—Naon paréntah kadua nu sarua pentingna dina Hukum? (catetan nwtsty-E pikeun Mat 22:39: ”Nu kadua”, ”batur”)

    • Mat 22:40—Kitab-Kitab Ibrani sagemblengna dumasar kana kanyaah (catetan nwtsty-E pikeun Mat 22:40: ”Hukum Musa jeung pangajaran nabi-nabi”, ”gumantung”)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Mat 22:21—Naon ”nu kagungan Prabu” téh, sarta naon ”nu kagungan Allah” téh? (catetan nwtsty-E pikeun Mat 22:21: ”ka Prabu nu kagungan Prabu”, ”ka Allah nu kagungan Allah”)

    • Mat 23:24—Naon maksud kekecapan Yésus téh? (catetan nwtsty-E pikeun Mat 23:24: ”Laleur . . . disaring, ari onta diteureuy buleud”)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Mat 22:1-22

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 96

  • Carana Ngamekarkeun Kanyaah ka Allah jeung ka Batur”: (15 men.) Diskusi. Pikeun ngajelaskeun mangpaat tina ngabayangkeun kajadian dina Alkitab, setél cuplikan ”Pembacaan Alkitab Model Drama” Yehuwa Adalah Satu-satunya Allah yang Benar bari hadirin maca 1 Raja 18:17-46.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN psl. 12

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 52 jeung Doa