• Kawih 95 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Nubuat Kalaksana dina Diri Yésus”: (10 men.)

    • Mar 15:3-5—Anjeunna teu ngajawab waktu dituduh

    • Mar 15:24, 29, 30—Pakéanana dilotrékeun, anjeunna ogé dipoyokan (catetan nwtsty-E pikeun Mar 15:24, 29)

    • Mar 15:42, 43, 46—Anjeunna dimakamkeun bareng jeung nu beunghar (catetan nwtsty-E pikeun Mar 15: 42, 43)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Mar 15:25—Ku naon waktu nu dicatet basa Yésus dipakukeun dina tihang téh béda-béda? (catetan nwtsty-E)

    • Mar 16:8—Ku naon Terjemahan Dunia Baru henteu ngasupkeun catetan ahir panjang atawa pondok dina Injil Markus? (catetan nwtsty-E)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Mar 15:1-15

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN