Pindah kana eusi

Pindah kana daptar eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kolot di Afrika Selatan keur ngajar barudakna

JURNAL PASAMOAN KAGIATAN JEUNG KAHIRUPAN Juni 2018

Conto Bahasan

Conto bahasan ngeunaan ramalan Alkitab jeung poé kiamat.

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

Nubuat Kalaksana dina Diri Yésus

Cocogkeun nubuat nu dicatet jeung kajadian dina kahirupan Yésus.

KAHIRUPAN KRISTEN

Sing Enya-Enya Nyonto Tuladan Kristus

Yésus méré tuladan pikeun dipiconto, pangpangna waktu urang nyanghareupan tangtangan atawa panganiayaan.

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

Nyonto Karendahan Haté Mariam

Lantaran ningali haté Mariam, Yéhuwa masihan manéhna tugas istiméwa nu teu pernah dibikeun ka sasaha.

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

Budak Ngora, Naha Anjeun Nguatkeun Sosobatan jeung Yéhuwa?

Yésus jadi tuladan dina ngawula ka Yéhuwa jeung ngahormat ka kolotna.

KAHIRUPAN KRISTEN

Kolot, Bantu Budak Sadérék Sangkan Suksés

Sadérék bisa ngabantu budak pikeun jadi hamba Allah nu satia ku cara ngajar dina unggal kasempetan.

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

Nyonto Yésus pikeun Ngalawan Gogoda

Naon cara utama nu digunakeun ku Yésus pikeun ngalawan tilu gogoda nu umum keur manusa?

KAHIRUPAN KRISTEN

Singkahan Bahayana Média Sosial

Siga kalolobaan pakarang, média sosial bisa mangpaat atawa nyilakakeun. Ku prinsip Firman Allah, urang bisa ningali naon bahayana tur nyingkahanana.