TONGTON VIDÉO KEMBALINYA ANAK YANG HILANG, TERUS JAWAB PANANYA-PANANYA DI HANDAP:

  • Naon nu némbongkeun yén sosobatan David jeung Yéhuwa lalaunan beuki ruksak, sarta kumaha kulawargana jeung kokolot ngabantu manéhna?

  • Kumaha salaki pamajikan Barker jadi conto nu alus pikeun kolot?

  • Tina vidéo ieu, urang diajar naon ngeunaan . . .

    • ngabaktikeun kahirupan pikeun pagawéan?

    • pergaulan goréng?

    • ngadéngékeun naséhat?

    • tobat jeung pangampura?