• Kawih 125 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Misil ngeunaan Anak nu Leungit”: (10 men.)

    • Luk 15:11-16—Anak nu teu daék diatur ieu ngahambur-hambur warisanana pikeun ngudag hawa napsu (catetan nwtsty-E)

    • Luk 15:17-24—Manéhna tobat jeung balik deui ka bapana nu bageur (catetan nwtsty-E)

    • Luk 15:25-32—Cara pikir lanceukna dilempengkeun

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Luk 14:26—Ceuk Yésus, kanyaah urang ka anjeunna kudu kumaha? (catetan nwtsty-E)

    • Luk 16:10-13—Naon nu rék diajarkeun ku Yésus ka murid-muridna ngeunaan ”harta banda sipat lahir”? (w17.07 4-5 ¶7-8)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Luk 14:1-14

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngadatangan nu Kadua: (3 men. atawa kurang) Mimitian ku ngagunakeun conto bahasan. Sanggeusna, ondang ka pasamoan.

  • Ngadatangan nu Katilu: (3 men. atawa kurang) Pilih ayatna sorangan, terus tawarkeun publikasi pikeun diajar Alkitab.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) lvs 37-38 par. 14-15

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 107

  • Kembalinya Anak yang Hilang”: (15 men.) Diskusi. Mimitian ku nyetél vidéo Kembalinya Anak yang Hilang-Cuplikan.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN bab 31

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 139 jeung Doa