• Kawih 73 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Paulus Naék Banding ka Kaisar jeung Méré Kasaksian ka Raja Hérodés Agripa”: (10 men.)

    • Ras 25:11—Paulus ngamangpaatkeun hakna sacara hukum pikeun naék banding ka Kaisar (bt-IN 198 ¶6)

    • Ras 26:1-3—Paulus ngabéla bebeneran sacara bijaksana di hareupeun Raja Hérodés Agripa (bt-IN 198-201 ¶10-16)

    • Ras 26:28—Kekecapan Paulus mawa pangaruh nu gedé ka raja (bt-IN 202 ¶18)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Ras 26:14—Naon panyocog téh? (catetan nwtsty-E; Daftar Istilah Alkitab ”Tongkat gembala”)

    • Ras 26:27—Ku naon Raja Agripa hésé ngajawab waktu Paulus nanyakeun naha manéhna percaya ka tulisan para nabi? (w03-IN 15/11 16-17 ¶14)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Ras 25:1-12 (th palajaran 5)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN