• Kawih 31 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Hiskia Diberkahan Lantaran Boga Iman”: (10 men.)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Yes 35:8—Naon maksudna nubuat ngeunaan ”Jalan Kasalametan”, jeung saha nu meunang leumpang di dinya? (ip-1-IN 391-394 ¶18-22; 27 ¶1)

    • Yes 36:2, 3, 22—Sébna méré tuladan naon pikeun jalma nu keur didisiplin? (w07-IN 15/1 8 ¶6)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, hal naon waé nu bisa kuring bagikeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yes 36:1-12

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) Mat 24:3, 7, 14 —Ngajarkeun Bebeneran—Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) 2Tim 3:1-5—Ngajarkeun Bebeneran—Béré kartu JW.ORG.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 33 ¶11-12—Ondang ka pasamoan.

KAHIRUPAN KRISTEN