1:3, 4

Salah sahiji sumber panglilipur nu disadiakeun ku Yéhuwa nyaéta sidang Kristen. Ku cara naon waé urang bisa negerkeun batur nu keur susah haté?

  • Déngékeun caritana, ulah dipotong

  • ”Milu ceurik ka nu ceurik.”​—Rum 12:15

  • Kirimkeun kartu, e-mail, atawa SMS nu ngagedékeun haté.​—w17.07 13, kotak

  • Doakeun maranéhna sarta doa bareng jeung maranéhna