• Kawih 44 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Yéhuwa téh Allah nu ’Maparin Kategeran Hate’”: (10 men.)

    • [Setél vidéo Panganteur Buku 2 Korinta.]

    • 2Kor 1:3—Yéhuwa téh ”Rama anu maha welas” (w17.07 10 ¶4)

    • 2Kor 1:4—Urang bisa negerkeun batur sabab Yéhuwa geus negerkeun urang (w17.07 12 ¶14)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • 2Kor 1:22—Naon nu dimaksud ku ”tanda” jeung ”cap” ti Allah pikeun urang Kristen nu diistrénan? (w16.04-IN 32)

    • 2Kor 2:14-16—Katingalina, naon nu dimaksud ku Rasul Paulus waktu nyebutkeun ”arak-arakan kaunggulan”? (w10-IN 1/8 23)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) 2Kor 3:1-18 (th palajaran 10)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN