• Kawih 136 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Berkah keur Nu Teu Nikah”: (10 men.)

    • 1Kor 7:32—Urang Kristen nu teu nikah bisa leuwih laluasa dina ngawula Yéhuwa sabab teu boga tanggung jawab rumah tangga (w11-IN 15/1 17-18 ¶3)

    • 1Kor 7:33, 34—Urang Kristen nu nikah bakal ”repot ku urusan rumah tanggana” (w08-IN 15/7 27 ¶1)

    • 1Kor 7:37, 38—Urang Kristen nu teu nikah lantaran ngudag cita-cita rohani bisa ngalakukeun leuwih loba hal ti batan nu geus nikah (w96-IN 15/10 12-13 ¶14)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • 1Kor 7:11—Dina kaayaan naon waé salaki pamajikan Kristen meunang pipisahan? (lvs 251)

    • 1Kor 7:36—Ku naon urang Kristen nu rék nikah sakuduna nikah lamun geus cukup umur? (w00-IN 15/7 31 ¶2)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) 1Kor 8:1-13 (th palajaran 5)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Sing Leukeun dina Maca jeung Ngajar: (10 men.) Diskusi. Setél vidéo Panganteur Saacan Maca Ayat, terus bahas palajaran 4 tina brosur Ngajar.

  • Hutbah: (5 men. atawa kurang) w12-IN 15/11 20—Jejer: Naha Jalma-Jalma Embung Nikah téh Lantaran Narima Kurnia pikeun Léngoh? (th palajaran 12)

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 37

  • Mangpaatkeun Kaayaan Anjeun nu Léngoh: (15 men.) Setél vidéona. Terus jawab pananya-pananya ieu: Naon tangtangan keur urang Kristen nu teu nikah? (1Kor 7:39) Ku naon anak awéwé Yépta téh jadi tuladan nu alus? Yéhuwa méré berkah naon ka jalma-jalma nu satia jeung bener lampahna? (Jab 84:12) Kumaha anggota sidang bisa nguatkeun dulur saiman nu teu nikah? Naon waé nu bisa dilakukeun ku urang Kristen nu teu nikah pikeun ningkatkeun palayanan?

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN bab 61

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 42 jeung Doa