• Kawih 130 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Sing Jembar Hampura”: (10 men.)

    • Luk 23:34—Yésus ngahampura para serdadu Rum nu ngagantung anjeunna kana tihang (cl-IN 297 ¶16)

    • Luk 23:43—Yésus ngahampura saurang penjahat (g-IN 2/08 11 ¶5-6)

    • Luk 24:34—Yésus ngahampura Pétrus (cl-IN 297-298 ¶17-18)

  • Néangan Permata Rohani: (8 men.)

    • Luk 23:31—Naon nu dimaksud ku Yésus dina ayat ieu? (catetan pikeun nwtsty-E)

    • Luk 23:33—Bukti arkéologi naon nu némbongkeun yén paku osok digunakeun pikeun nancebkeun jalma kana tihang? (média nwtsty-E)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Luk 23:1-16

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngadatangan nu Kadua: (3 men. atawa kurang) Mimitian ku ngagunakeun conto bahasan. Terus, tawarkeun publikasi tina Alat Bantu Pengajaran nu luyu jeung pangabutuh nu boga imah.

  • Ngadatangan nu Katilu: (3 men. atawa kurang) Pilih ayatna sorangan, terus tawarkeun publikasi pikeun diajar Alkitab.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) Brosur Warta Pikabungaheun! palajaran 4 par. 3-4

KAHIRUPAN KRISTEN