• Kawih 23 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Ku Kami Tangtu Diaping Ditangtayungan”: (10 men.)

    • [Setél vidéo Panganteur Buku Yermia.]

    • Yer 1:6—Yérmia ngarasa teu sanggup narima tugas ti Yéhuwa (w11-IN 15/3 29 ¶4)

    • Yer 1:7-10, 17-19—Yéhuwa jangji bakal nguatkeun jeung nulungan Yérmia (w05-IN 15/12 23 ¶18; jr-IN 88 ¶14-15)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Yer 2:13, 18—Dua dosa naon nu dilampahkeun ku urang Israil nu teu saratia? (w07-IN 15/3 9 ¶8)

    • Yer 4:10—Naon hartina Yéhuwa ’ngabobodo’ umat-Na? (w07-IN 15/3 9 ¶4)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, hal naon waé nu bisa kuring bagikeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yer 4:1-10

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Nyiapkeun Kecap Panganteur Bulan Ieu: (15 men.) Diskusi dumasar kana ”Conto Kecap Panganteur”. Setél unggal vidéo kecap panganteur, terus diskusikeun hal-hal pentingna.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 149

  • Kagiatan Organisasi: (7 men.) Setél vidéo Kagiatan Organisasi pikeun bulan Maret.

  • Ngabagikeun Ondangan Dimimitian Tanggal 18 Maret: (8 men.) Hutbah ku pangawas dines dumasar kana Jurnal Pasamoan Kagiatan jeung Kahirupan Pébruari 2016 kaca 8. Bagikeun ondangan Pangéling-ngéling ka kabéh hadirin, jeung bahas eusina. Jelaskeun kumaha sidang bakal ngabagikeun ondangan di sakabéh daérahna.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) bhs psl. 5 kasimpulan

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 148 jeung Doa