• Kawih 135 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Bangsa Israil Mopohokeun Yéhuwa”: (10 men.)

    • Yer 13:1-5—Yérmia taat kana paréntah Yéhuwa pikeun nyumputkeun sarung pondok tina linén sanajan éta téh teu gampang (jr-IN 51 ¶17)

    • Yer 13:6, 7—Yérmia leumpang jauh pikeun nyokot deui sarung pondok éta; barang rék dicokot, sarungna geus bobo (jr-IN 52 ¶18)

    • Yer 13:8-11—Yéhuwa ngajelaskeun yén hubungan Mantenna jeung bangsa Israil bakal ruksak lantaran maranéhna bedegong (jr-IN 52 ¶19-20; it-2-IN 564 ¶10)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Yer 12:1, 2, 14—Naon nu ditanyakeun ku Yérmia, jeung naon jawaban Yéhuwa? (jr-IN 118 ¶11)

    • Yer 15:17—Kumaha cara pandang Yérmia ngeunaan pergaulan, jeung kumaha urang bisa nyonto manéhna? (w04-IN 1/5 11 ¶16)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, hal naon waé nu bisa kuring bagikeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yer 13:15-27

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) Ondangan jeung vidéo Pangéling-ngéling—Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) Ondangan jeung vidéo Pangéling-ngéling—Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Hutbah: (6 men.) w16.03-IN 29-31—Jejer: Iraha Umat Allah Ditawan ku Babul Raya?

KAHIRUPAN KRISTEN