• Kawih 116 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Rincian Nubuat ngeunaan Mésias”: (10 men.)

    • Jab 22:2—Mésias siga nu ditinggalkeun ku Allah (w11-IN 15/8 15 ¶16)

    • Jab 22:8, 9—Mésias bakal dihina (w11-IN 15/8 14 ¶13)

    • Jab 22:19—Pakéan Mésias dilotrékeun (w11-IN 15/8 15 ¶14)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 19:15—Naon palajaran praktis tina ayat ieu? (w06-IN 15/5 19 ¶8)

    • Jab 23:1, 2—Kumaha Yéhuwa téh pangangon nu nyaah ka domba-domba-Na? (w02-IN 15/9 32 ¶1-2)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 25:1-22

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) fg—Bacakeun ayatna tina HP atawa tablét.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) fg—Bacakeun ayatna tina HP atawa tablét.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 139 ¶11-12—Tuduhkeun ka nu diajar Alkitab publikasi dina JW Library nu aya dina basa manéhna.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 55

  • Cara Ngagunakeun JW Library—Bagian 2: (15 men.) Diskusi. Setél jeung bahas sacara singget vidéo Download Alkitab dan Manfaatkan jeung vidéo Cari dalam Alkitab atau Publikasi. Terus bahas subjudul panungtung artikel éta. Ajak hadirin nyaritakeun cara-cara séjénna ngagunakeun JW Library waktu ngawawar.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) gf pal. 18

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 4 jeung Doa