• Kawih 141 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Naha Sadérék Bakal Dicirian Supaya Salamet?”: (10 men.)

    • Yeh 9:1, 2—Téténjoan Yéhéskél téh aya patalina jeung urang kiwari (w16.06-IN 16-17)

    • Yeh 9:3, 4—Jalma nu narima warta hadé bakal dicirian supaya salamet pas mangsa cilaka

    • Yeh 9:5-7—Teu siga jalma jahat, jalma hadé mah moal dimusnakeun ku Yéhuwa

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Yeh 7:19—Kumaha ayat ieu ngabantu urang siap nyanghareupan mangsa kahareup? (w09-IN 15/9 23 ¶10)

    • Yeh 8:12—Kumaha ayat ieu nunjukkeun lamun kurang iman, urang bisa ngalakukeun dosa? (w11-IN 15/4 26 ¶14)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yeh 8:1-12

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN