• Kawih 110 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Sing Inget kana Sagala Padamelan Yéhuwa”: (10 men.)

    • Jab 74:16; 77:7, 12, 13—Lenyepan sagala padamelan Yéhuwa (w15-IN 15/8 10 ¶3-4; w04-IN 1/3 19-20; w03-IN 1/7 10-11 ¶6-7)

    • Jab 75:5-8—Salah sahiji padamelan Yéhuwa nyaéta ngalantik pria-pria nu rendah haté pikeun ngurus sidang (w06-IN 15/7 11 ¶3; it-2-IN 644 ¶5)

    • Jab 78:11-17—Sing inget kana naon nu dilakukeun ku Yéhuwa pikeun umat-Na (w04-IN 1/4 21-22)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 78:2—Kumaha nubuat dina ayat ieu laksana dina diri Mésias? (w11-IN 15/8 11 ¶14)

    • Jab 78:40, 41—Numutkeun ayat ieu, naon pangaruhna laku lampah urang ka Yéhuwa? (w12-IN 1/11 14 ¶5; w11-IN 1/7 10)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 78:1-21

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) ll 28—Sebutkeun carana méré sumbangan.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) ll 29

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) fg pal. 5 ¶6-7

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 15

  • Pangabutuh sidang urang: (10 men.)

  • ”Yehuwa . . . Menciptakan Segala Sesuatu”: (5 men.) Diskusi. Setél vidéo nu aya di jw.org/id. (Tingali AJARAN ALKITAB > ANAK-ANAK.) Sanggeusna, ajak sababaraha budak leutik ka panggung, terus tanyakeun sababaraha pananya ngeunaan éta vidéo.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) rk bag. 9

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 5 jeung Doa