• Kawih 92 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Umat Yéhuwa Sumanget Ngajalankeun Ibadah Sajati”: (10 men.)

    • Jab 69:10—Sumanget urang pikeun ibadah sajati kudu jelas katémbong (w10-IN 15/12 7-11 ¶2-17)

    • Jab 71:17, 18—Nu kolot bisa ngabantu barudak ngora sangkan leuwih sumanget (w14-IN 15/1 23-24 ¶4-10)

    • Jab 72:3, 12, 14, 16-19—Urang sumanget nyaritakeun berkah-berkah Karajaan ka jalma-jalma (w15-IN 1/10 16 ¶3; w10-IN 15/8 32 ¶19-20)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 69:5, 22—Kumaha nubuat dina ayat ieu laksana dina diri Mésias? (w11-IN 15/8 11 17; w11-IN 15/8 15 15)

    • Jab 73:24—Kumaha Yéhuwa masihan kahormatan ka hamba-hamba-Na? (w13-IN 15/2 25-26 3-4)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 73:1-28

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

KAHIRUPAN KRISTEN