NAON KONCINA KABAGJAAN KULAWARGA?

Pananya: [Témbongkeun kaca hareup:] Naon koncina kabagjaan kulawarga? Pamendak Sadérék naha . . . cinta? Artos? Atanapi nu sanésna?

Ayat: [Buka kaca 2] Luk 11:28

Nawarkeunana: Abdi badé masihan ieu risalah ka Sadérék. (Dumasar kana km-IN 4/14 kaca 7 par. 3)

REGEPKEUN ALLAH SANGKAN HIRUP LANGGENG

Pananya: [Témbongkeun kaca 2-3] Naha Sadérék palay hirup di dunya nu saperti kieu?

Ayat: Mangga tingali carana sangkan urang tiasa hirup di dieu. 1Yoh 2:17

Nawarkeunana: Brosur ieu tiasa ngabantu urang terang carana ngaregepkeun Allah. (Dumasar kana km-IN 7/12 kaca 3)

WARTA PIKABUNGAHEUN TI ALLAH!

Nawarkeunana: Abdi badé nawarkeun kursus Kitab Suci haratis. Brosur ieu tiasa ngabantu Sadérék mendakan jawaban Kitab Suci tina patarosan-patarosan penting dina kahirupan.

Pananya: Sadérék pernah maca Kitab Suci? Abdi hoyong nunjukkeun carana diajar Kitab Suci ngagunakeun brosur ieu. [Bahas pananya 1 di palajaran 2.]

Ayat: Wahyu 4:11

KECAP PANGANTEUR KURING

Paké conto nu aya pikeun nyieun kecap panganteur Sadérék sorangan.