TINGALI

Yéhuwa jangji bakal mulihkeun ibadah sajati di bait di Yérusalém. Tapi sanggeus baralik ti pangbuangan di Babul, bangsa Israil nyanghareupan loba tangtangan, kaasup putusan pikeun ngeureunkeun pangwangunan. Maranéhna sieun pagawéan éta moal bakal réngsé.

  1. ± 537 SM

    Putusan Korés pikeun ngawangun deui bait

  2. 3:3

    Bulan katujuh

    Ngadegkeun altar; kurban diduruk

  3. 3:10, 11

    536 SM

    Masang pondasi

  4. 4:23, 24

    522 SM

    Raja Artahsasta ngeureunkeun pangwangunan

  5. 5:1, 2

    520 SM

    Jakaria jeung Hagai ngageuing jalma-jalma pikeun neruskeun pangwangunan

  6. 6:15

    515 SM

    Bait réngsé diwangun