TINGALI

RAJA MÉNASÉ

Yéhuwa ngantep Ménasé ditéwak ku Asur terus diboyong ka Babul bari diranté

SAACANNA DITÉWAK

  • Nyieun altar-altar paranti muja allah-allah palsu

  • Ngaduruk anakna dijadikeun kurban

  • Maéhan jalma-jalma nu teu salah

  • Nyebarkeun prakték-prakték spiritisme ka sakuliah nagri

SANGGEUSNA DIBÉBASKEUN

  • Kacida ngarendahkeun manéh

  • Ngadoa jeung méré kurban ka Yéhuwa

  • Nyingkirkeun altar-altar paranti muja allah-allah palsu

  • Maréntahkeun jalma-jalma pikeun nyarembah deui ka Yéhuwa

RAJA YOSIA

DINA PAMARÉNTAHANANA

  • Ngajalankeun ibadah ka Yéhuwa

  • Nyingkirkeun ibadah palsu di Yuda jeung Yérusalém

  • Ngoméan imah Yéhuwa; manggihan buku Hukum