• Kawih 35 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Yéhuwa Narima Jalma nu Bener-Bener Tobat”: (10 men.)

    • 2Bab 33:2-9, 12-16—Lantaran bener-bener tobat, Ménasé dihampura (w05-IN 1/12 21 ¶5)

    • 2Bab 34:18, 30, 33—Maca jeung ngalenyepan Alkitab gedé pangaruhna keur urang (w05-IN 1/12 21 ¶10)

    • 2Bab 36:15-17—Ulah nyapirakeun kasabaran jeung sipat welas asih Yéhuwa (w05-IN 1/12 21 ¶7)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • 2Bab 33:11—Nubuat naon nu laksana waktu Ménasé diboyong ka Babul? (it-1-IN 59 ¶2)

    • 2Bab 34:1-3—Conto Yosia méré palajaran naon keur urang? (w05-IN 1/12 21 ¶6)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: 2Bab 34:22-33 (4 men. atawa kurang)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) Tawarkeun risalah Kabagjaan Kulawarga. Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) Ragakeun carana ngadatangan deui jalma nu narima risalah Kabagjaan Kulawarga. Jieun dasar pikeun datang deui.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) Ragakeun palajaran Alkitab maké brosur Warta Pikabungaheun, palajaran 9, paragraf 1.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 77

  • Pentingna pikeun Tobat: (10 men.) Hutbah ku kokolot sidang. (w06-IN 15/11 27-28 ¶7-9)

  • Resep Ngahampura: (5 men.) Diskusi. Setél vidéo Menjadi Sahabat Yehuwa—Suka Mengampuni. (Buka jw.org/id, tingali AJARAN ALKITAB > ANAK-ANAK.) Terus, ajak barudak méré koméntar ngeunaan palajaran tina éta vidéo.

  • Palajaran Alkitab Sidang: hf bag. 8 (30 men.)

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 91 jeung Doa