• Kawih 116 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Nubuat Kalaksana ku Mésias”: (10 men.)

    • Yes 9:1, 2—Palayanan Mésias di Galiléa geus dinubuatkeun (w11-IN 15/8 10 ¶13; ip-1-IN 124-126 ¶13-17)

    • Yes 9:6—Anjeunna boga loba tanggung jawab (w14-IN 15/2 12 ¶18; w07-IN 15/5 6)

    • Yes 9:7—Pamaréntahan anjeunna bakal mawa katengtreman jeung kaadilan (ip-1-IN 132 ¶28-29)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Yes 7:3, 4—Ku naon Yéhuwa nyalametkeun Raja Ahas nu jahat? (w06-IN 1/12 9 ¶4)

    • Yes 8:1-4—Kumaha nubuat ieu kalaksana? (it-2-IN 1240-1241; ip-1-IN 111-112 ¶23-24)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Yes 7:1-17

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) hf bag. 2 no. 1

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) hf bag. 2 no. 2

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) lv-IN 34 ¶18—Témbongkeun carana ngageuing haté palajar Alkitab.

KAHIRUPAN KRISTEN