Yéhuwa ngayakeun perkawinan supaya saurang lalaki jeung saurang awéwé ngahiji salawasna. (Kaj 2:22-24) Pepegatan ngan bisa dilakukeun mun aya nu jinah. (Mal 2:16; Mat 19:9) Yéhuwa hayang perkawinan téh bagja. Jadi, Mantenna masihan prinsip-prinsip nu bisa ngabantu urang Kristen pikeun bijaksana milih pasangan jeung ngajaga perkawinan tetep bagja.​—Pan 5:4-6.

TONGTON VIDÉO APA ITU CINTA SEJATI?, TERUS JAWAB PANANYA-PANANYA DI HANDAP:

  • Ku naon naséhat ti Frank jeung Bonnie ka budak awéwéna, nyaéta Liz, téh bijaksana jeung nunjukkeun kanyaah?

  • Ku naon teu bijaksana lamun mikir urang bisa ngarobah sipat kabogoh urang?

  • Naon naséhat ti Paul jeung Priscilla ka Liz?

  • Ku naon perkawinan Zach jeung Megan loba masalah?

  • Naon cita-cita rohani John jeung Liz?

  • Ku naon penting pikeun mariksa ”kageulisan sajati” calon pasangan hirup Sadérék saacan nyieun ikrar perkawinan? (1Pet 3:4)

  • Naon cinta sajati téh? (1Kor 13:4-8)