• Kawih 36 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Naha Perkawinan Sadérék Nyukakeun Yéhuwa?”: (10 men.)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Mal 1:10—Ku naon ibadah urang kudu dijurung ku sikep teu mentingkeun diri sarta kanyaah ka Yéhuwa jeung sasama? (w07-IN 15/12 27 ¶1)

    • Mal 3:1—Kumaha ayat ieu kalaksana di abad kahiji jeung di jaman kiwari? (w13-IN 15/7 10-11 ¶5-6)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, Sadérék manggihan permata rohani naon deui?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Mal 1:1-10

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) 1Kor 15:26—Ngajarkeun Bebeneran.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) Yes 26:19; 2Kor 1:3, 4—Ngajarkeun Bebeneran. (Tingali mwb16.08 8 ¶2.)

  • Hutbah: (6 men. atawa kurang) w07-IN 15/12 28 ¶1—Jejer: Kumaha Carana Urang Nyumbang Perpuluhan ka Gudang?

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 87

  • Apa Itu Cinta Sejati?”: (15 men.) Tanya jawab.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) jy-IN psl. 1

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 20 jeung Doa