• Kawih 79 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Silih Sumangetan jeung Silih Kuatkeun ku Omongan nu Hadé”: (10 men.)

    • Ayub 16:4, 5—Béré anjuran nu ngagedékeun haté batur (w90-IN 15/3 26 ¶6-27 ¶1)

    • Ayub 19:1, 2—Omongan Bildad nganyenyeri haté Ayub (w06-IN 15/3 15 ¶6; w94-IN 1/10 32)

    • Ayub 19:25—Harepan pihudangeunana nu maot nguatkeun Ayub sanajan nalangsa kabina-bina (w06-IN 15/3 15 ¶5; it-2-IN 1000 ¶1-2)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Ayub 18:6—Naon maksud omongan Bildad dina ayat ieu? (it-2-IN 337 ¶8)

    • Ayub 19:26—Kumaha Ayub bisa ”tumeuteup ka Allah”, padahal mah euweuh manusa nu bisa ningali Yéhuwa? (w94-IN 15/11 19 ¶17)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: Ayub 19:1-23 (4 men. atawa kurang)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Nyiapkeun Kecap Panganteur Bulan Ieu: (15 men.) Diskusikeun conto kecap panganteur. Anjurkeun pawarta supaya nyieun kecap panganteurna sorangan.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 42

  • Cara nu Hadé pikeun Ngamimitian Obrolan”: (10 men.) Diskusi. Anjurkeun pawarta pikeun ngamangpaatkeun pananya jeung pilihan jawaban nu aya dina kaca hareup risalah pikeun ngamimitian obrolan nu engkéna bisa jadi palajaran Alkitab.

  • Pertanyaan Pembaca: (5 men.) Hutbah ti kokolot sidang nu dumasar kana Menara Pengawal 15 Pébruari 2015, kaca 30, paragrap 4-6.

  • Palajaran Alkitab Sidang: gf pal. 11 (30 men.)

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 62 jeung Doa