• Kawih 50 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Sobat Sajati Méré Naséhat nu Nguatkeun”: (10 men.)

    • Ayub 33:1-5—Élihu némbongkeun hormat ka Ayub (w95-IN 15/2 29 ¶2-4)

    • Ayub 33:6, 7—Élihu rendah haté jeung bageur (w95-IN 15/2 29 ¶2-4)

    • Ayub 33:24, 25—Élihu ngagedékeun haté Ayub sanajan keur méré naséhat (w11-IN 1/4 23 ¶3; w09-IN 15/4 4 ¶8)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Ayub 33:24, 25—Naon ’panebus’ nu disebutkeun ku Élihu? (w11-IN 1/4 23 ¶3-5)

    • Ayub 36:3-7—Kumaha urang bisa nyonto Élihu dina ngabéla nami Yéhuwa? (w96-IN 15/3 16 ¶8)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: Ayub 33:1–25 (4 men. atawa kurang)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: Tawarkeun ondangan kongrés régional 2016 maké conto kecap panganteur di kaca 8. (2 men. atawa kurang)

  • Ngadatangan Deui: fg palajaran 12 ¶4-5—Ragakeun carana ngadatangan deui jalma nu narima ondangan kongrés. Jieun dasar pikeun datang deui. (4 men. atawa kurang)

  • Palajaran Alkitab: jl palajaran 11—Anjurkeun nu diajar Alkitab pikeun datang ka kongrés nu bakal diayakeun. (6 men. atawa kurang)

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 124

  • Pengingat untuk Kebaktian: (8 men.) Hutbah. Setél vidéo Pengingat untuk Kebaktian. (Buka tv.jw.org/#id, tingali VIDEO > KEGIATAN KAMI.) Anjurkeun hadirin pikeun nyieun rencana sangkan bisa hadir dina tilu poé kongrés. Bahas sacara singget rencana sidang pikeun ngabagikeun ondangan.

  • Pangabutuh sidang urang: (7 men.)

  • Palajaran Alkitab Sidang: gf pal. 14 (30 men.)

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 52 jeung Doa