• Kawih 83 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Ayub Nolak Pamikiran nu Salah”: (10 men.)

    • Ayub 22:1-7—Élipas goréng sangka jeung méré naséhat nu dumasar kana pamikiranana sorangan (w06-IN 15/3 15 ¶7; w05-IN 15/9 26-27; w95-IN 15/2 27 ¶6)

    • Ayub 25:4, 5—Bildad nepikeun pamikiran nu salah (w05-IN 15/9 26-27)

    • Ayub 27:5, 6—Ayub teu kapangaruhan ku pamikiran yén manéhna téh gagal mertahankeun kasatiaanana (w09-IN 15/8 4 ¶8; w06-IN 15/3 15 ¶9)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Ayub 24:2—Naon sababna mindahkeun wates lahan batur téh kasalahan sérius? (it-2-IN 971)

    • Ayub 26:7—Naon palajaranana tina omongan Ayub ngeunaan bumi? (w15-IN 1/6 5 ¶4; w11-IN 1/7 26 ¶2-5)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: Ayub 27:1-23 (4 men. atawa kurang)

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: hf—Jieun dasar pikeun ngadatangan deui. (2 men. atawa kurang)

  • Ngadatangan Deui: hf—Jieun dasar pikeun datang deui. (4 men. atawa kurang)

  • Palajaran Alkitab: bh-IN 134 ¶1, 2 (6 men. atawa kurang)

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 129

  • Kalahkan Pem-bully Tanpa Pakai Kekerasan: (15 men.) Diskusi. Setél vidéo animasi papan tulis Kalahkan Pem-bully Tanpa Pakai Kekerasan. (Buka jw.org/id, terus tingali AJARAN ALKITAB > ANAK MUDA.) Sanggeusna, bahas pananya-pananya ieu: Ku naon aya budak nu sok di-bully? Naon balukarna lamun sok di-bully? Kumaha carana nyanghareupan atawa mun bisa ngajauhan jalma nu sok nga-bully? Kudu bébéja ka saha lamun hidep di-bully? Bahas sacara singget katerangan di buku Pertanyaan Kaum Muda, Jilid 2, pasal 14.

  • Palajaran Alkitab Sidang: gf pal. 12 (30 men.)

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 111 jeung Doa