• Kawih 61 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • ’Naon Pamulang Kaula ka Yéhuwa?’: (10 men.)

    • Jab 116:3, 4, 8—Yéhuwa nyalametkeun nu nulis jabur tina maot (w87-IN s-34 31 ¶5)

    • Jab 116:12—Nu nulis jabur hayang némbongkeun rasa sukurna ka Yéhuwa (w09-IN 15/7 29 ¶4-5; w98-IN 1/12 24 ¶3)

    • Jab 116:13, 14, 17-19—Nu nulis jabur geus tékad pikeun ngalaksanakeun kawajibanana ka Yéhuwa (w10-IN 15/4 27, kotak)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 110:4—”Sumpah” naon nu dimaksud dina ayat ieu? (w14-IN 15/10 11 ¶15-17; w06-IN 1/9 14 ¶1)

    • Jab 116:15—Ku naon ayat ieu, teu meunang diterapkeun ka jalma nu maot waktu hutbah panglilipur? (w12-IN 15/5 22 ¶2)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 110:1–111:10

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) ll 16—Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) ll 17—Jieun dasar pikeun datang deui.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 190-191 ¶17-19—Bantu nu diajar Alkitab pikeun nerapkeun palajaranana.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 82

  • Ngajarkeun Bebeneran”: (7 men.) Diskusi.

  • Kampanyeu Husus Nyebarkeun Menara Pengawal dina Bulan Séptémber”: (8 men.) Diskusi. Setél vidéo conto kecap panganteur bulan Séptémber, terus bahas hal-hal pentingna. Sumangetan pawarta pikeun miluan kampanyeu, jeung anjurkeun pikeun naratas ékstra. Lamun teu aya majalahna dina basa Sadérék, tawarkeun brosur Kulawarga Sadérék Bisa Bagja bagian 8 maké conto kecap panganteur majalah di kaca 8.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) yc pal. 3-4

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 54 jeung Doa