• Kawih 2 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • ’Sukurkeun ka Yéhuwa’: (10 men.)

    • Jab 106:1-3—Yéhuwa layak narima rasa sukur urang (w15-IN 15/1 8 ¶1; w02-IN 1/6 17 ¶19)

    • Jab 106:7-14, 19-25, 35-39—Lantaran teu ngahargaan Yéhuwa, urang Israil jadi teu satia deui (w15-IN 15/1 8-9 ¶2-3; w01-IN 15/6 13 ¶1-3)

    • Jab 106:4, 5, 48—Urang boga loba alesan pikeun nganuhunkeun ka Yéhuwa (w11-IN 15/10 5 ¶7; w03-IN 1/12 15-16 ¶3-6)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 109:8—Naha Allah nakdirkeun Yudas pikeun ngahianat ka Yésus demi ngalaksanakeun nubuat? (w00-IN 15/12 24 ¶20; it-2-IN 935-936)

    • Jab 109:31—Kumaha Yéhuwa ”ngaraksa [ngadeg di katuhueun, NW] jalma miskin”? (w06-IN 1/9 14 ¶8)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 106:1-22

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) ll 6—Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) ll 7—Jieun dasar pikeun datang deui.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 189-190 ¶14-16—Bantu nu diajar Alkitab pikeun nerapkeun palajaranana.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 94

  • Yehuwa Akan Memenuhi Kebutuhan Kita (Jab 107:9): (15 men.) Diskusi. Setél vidéo Yehuwa Akan Memenuhi Kebutuhan Kita. (Buka tv.jw.org/#id, terus tingali VIDEO > KELUARGA.) Ondang hadirin pikeun nyaritakeun palajaran praktis tina éta vidéo.

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) yc pal. 1-2

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 47 jeung Doa