• Kawih 80 jeung Doa

  • Bubuka (3 men. atawa kurang)

HARTA ROHANI TINA FIRMAN ALLAH

  • Yéhuwa Émut yén Urang téh Saukur Lebu”: (10 men.)

    • Jab 103:8-12—Yéhuwa téh jembar hampura ka jalma-jalma nu tobat (w13-IN 15/6 20 ¶14; w12-IN 15/7 16 ¶17)

    • Jab 103:13, 14—Yéhuwa paham pisan kana kalemahan urang (w15-IN 15/4 25 ¶8; w13-IN 15/6 15 ¶16)

    • Jab 103:19, 22—Urang hayang ngadukung kadaulatan Yéhuwa lantaran ngahargaan pangampura jeung welas asih-Na (w10-IN 15/11 25 ¶5; w07-IN 1/12 21 ¶1)

  • Ngagali Permata Rohani: (8 men.)

    • Jab 102:13, 28—Naon hasilna lamun urang ngalenyepan sosobatan urang jeung Yéhuwa waktu keur kasusahan? (w14-IN 15/3 16 ¶19-21)

    • Jab 103:13—Ku naon Yéhuwa teu langsung ngajawab sagala paménta urang? (w15-IN 15/4 25 ¶7)

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, kuring bisa diajar naon ngeunaan Yéhuwa?

    • Tina ayat-ayat minggu ieu, palajaran praktis naon nu bisa kuring terapkeun waktu ngawawar?

  • Maca Alkitab: (4 men. atawa kurang) Jab 105:24-45

NGUPAYAKEUN DIRI DINA NGAWAWAR

  • Ngawawar: (2 men. atawa kurang) T-31 1-2—Jieun dasar pikeun ngadatangan deui.

  • Ngadatangan Deui: (4 men. atawa kurang) T-31 3-4—Jieun dasar pikeun datang deui.

  • Palajaran Alkitab: (6 men. atawa kurang) bhs 174-175 ¶3-4—Bantu nu diajar Alkitab pikeun nerapkeun palajaranana.

KAHIRUPAN KRISTEN

  • Kawih 91

  • Ulah Mopohokeun Sagala nu Geus Dilakukeun ku Yéhuwa pikeun Sadérék (Jab 103:1-5): (15 men.) Diskusi. Setél vidéo Saya Muak dengan Hidup Saya ti jw.org/id (Tingali MENGENAI KAMI > KEGIATAN.) Terus bahas pananya-pananya ieu: Ku naon urang kudu muji Yéhuwa? Naon berkah ti Yéhuwa keur urang dina mangsa kahareup?

  • Palajaran Alkitab Sidang: (30 men.) rk bag. 13

  • Ringkesan Bahasan Poé Ieu jeung Minggu Hareup (3 men.)

  • Kawih 55 jeung Doa