Di dunya nu pinuh ku masalah, aya loba tangtangan dina perkawinan ogé kulawarga. Tapi, naha bisa kulawarga Sadérék bagja? Ieu lain hal nu gampang. Tapi, aya bantuan nu disadiakeun. Sanajan teu ngamuat pituduh lengkep ngeunaan perkawinan, bacaan ieu ngamuat prinsip-prinsip Kitab Suci nu bisa diandelkeun sarta saran nu bisa diterapkeun dina kahirupan. Lamun diterapkeun, kulawarga Sadérék bisa bagja.