Pindah kana eusi

Pindah kana daptar eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

Kulawarga Sadérék Bisa Bagja

Sadérék bisa boga kulawarga jeung perkawinan nu bagja lamun ngalarapkeun prinsip-prinsip Kitab Suci.

Panganteur

Perkawinan jeung kulawarga Sadérék bisa bagja lamun ngalarapkeun saran-saran praktis tina Kitab Suci nu aya dina ieu brosur.

BAGIAN 1

Ménta Pituduh Allah Sangkan Bagja

Dua pananya nu saderhana bisa ngabantu nguatkeun perkawinan Sadérék.

BAGIAN 2

Sing Silih Satia

Dina perkawinan, naha perlu nguatkeun rasa percaya ti batan ngan saukur teu salingkuh?

BAGIAN 3

Cara Ngaréngsékeun Masalah

Cara nu bener pikeun ngaréngsékeun masalah bisa nyieun perkawinan jadi runtut raut tur bagja, moal awét rajét.

BAGIAN 4

Carana Ngatur Duit

Naon mangpaatna kapercayaan jeung kajujuran?

BAGIAN 5

Cara Tetep Akur jeung Mitoha

Sadérék bisa tetep hormat ka kolot bari teu ngorbankeun perkawinan

BAGIAN 6

Ayana Orok Mawa Parobahan dina Perkawinan

Naha boga orok bisa nguatkeun hubungan Sadérék duaan?

BAGIAN 7

Cara Ngadidik Budak Sadérék

Disiplin teu ngan saukur aturan jeung hukuman.

BAGIAN 8

Lamun Aya Musibah dina Kulawarga

Tarima bantuan nu dibutuhkeun.

BAGIAN 9

Sakulawarga Ibadah ka Yéhuwa

Kumaha sangkan ibadah kulawarga Sadérék nyenangkeun?