1. Ku naon urang bisa yakin bakal dipasihan kawani waktu ménta ka Yéhuwa? (Jab. 138:3, NW)

  2. Kumaha urang bisa wani kawas hamba-hamba Allah di jaman baheula? (Ras. 4:31)

  3. Kumaha urang bisa wani dina palayanan? (1 Tes. 2:2)

  4. Naon nu ngabantu urang tetep wani waktu nyanghareupan tangtangan? (1 Pet. 2:21-23)

  5. Naon ganjaranana lamun urang wani? (Ibr. 10:35, NW)