Bacaan ieu teu dijualbeulikeun, sarta disadiakeun salaku bagian tina kagiatan atikan Alkitab di sakuliah dunya nu ditunjang ku sumbangan sukaréla.

Pikeun masihan sumbangan mangga buka www.jw.org/id.

Kajaba disebutkeun sumberna, sadaya cutatan ayat dicandak tina Kitab Suci Nganggo Basa Sunda Sadidinten.

Citakan Oktober 2016

Sunda (rk-SD)

© 2010

Monominoto Seisho Sasshi Kyokai

Pamedal

Monominoto Seisho Sasshi Kyokai

Photo Credits: Page 13, bottom: © GUIZIOU Franck/age fotostock; page 25, globe: Based on NASA/Visible Earth imagery