Pindah kana eusi

Pindah kana daptar eusi

Saksi-Saksi Yéhuwa

Pilih basa Sunda

 Kaca Judul/Kaca Pamedal

Kaca Judul/Kaca Pamedal

Kaca Judul/Kaca Pamedal

Bacaan ieu teu dijual-beulikeun, disadiakeun salaku pancén tina pangajaran Kitab Suci di sakuliah dunya nu ditunjang ku sumbangan sukaréla.

Pikeun masihan sumbangan, mangga buka www.jw.org.

Kajaba disebutkeun sumberna, sadaya cutatan ayat dicandak tina Kitab Suci Nganggo Basa Sunda Sadidinten.

Citakan Méi 2014

Sundanese(ll-SD)

© 2011 WATCH TOWER BIBLE AND TRACT SOCIETY OF PENNSYLVANIA