Pindah kana eusi

Pindah kana daptar eusi

Rencana Maca Alkitab

Rencana Maca Alkitab

Naséhat nu paling bijaksana téh ayana dina Alkitab. Lamun anjeun rutin maca Alkitab, bener-bener mikirkeun nu dibaca, jeung rutin ngajalankeunana, hirup anjeun bakal ”senang sarta hasil”. (Yos. 1:8; Jab. 1:1-3) Anjeun gé bakal kenal ka Allah jeung Putra-Na, nyaéta Yésus. Mun kenal ka Aranjeunna, anjeun bisa disalametkeun.—Yoh. 17:3.

Tapi, maca Alkitab téh mimitina kudu ti mana? Anjeun bisa milih. Anjeun bisa maca ti kitab Kajadian nepi ka kitab Wahyu. Atawa, anjeun bisa maca nuturkeun topik nu aya dina Alkitab. Misalna, anjeun bisa maca sababaraha bagian tina Alkitab nu nyaritakeun kumaha Allah urusan jeung bangsa Israil dina jaman baheula. Anjeun gé bisa maca ayat-ayat séjén nu nyaritakeun kumaha sidang Kristen dina abad kahiji diadegkeun sarta beuki gedé. Mun maca sababaraha pasal unggal poé, sakabéh eusi Alkitab bakal bérés dibaca dina sataun.

Mun anjeun kakara rék nyobaan maca Alkitab, hayang maca Alkitab unggal poé, atawa hayang maca Alkitab satauneun, pék tuturkeun jadwal ieu. Mangga download this rencana maca Alkitab ieu, terus langsung cobaan poé ieu!