Pindah kana eusi

Pagawéan jeung Duit

Pandangan Ngeunaan Duit

Naha Duit téh Sumberna Sagala Kajahatan?

Ungkapan ”duit téh sumberna sagala kajahatan” mangrupa cutatan ayat nu teu lengkep.

Ngatur Duit

Kumaha Carana Ngirit Lamun Panghasilan Jadi Saeutik?

Waktu aya masalah ékonomi, urang bisa jadi strés. Kitab Suci méré saran alus nu bisa ngabantu urang nyanghareupan masalah ékonomi.

Ceuk Budak Ngora ngeunaan Duit

Tingali saran ngeunaan carana nabung, ngatur duit, sarta ngagunakeunana.

Naha Alkitab Bisa Ngabantu dina Masalah Duit jeung Hutang?

Duit teu bisa nyieun urang bagja, tapi opat prinsip Alkitab bisa ngabantu ngaréngsékeun masalah kauangan Sadérék.