Pindah kana eusi

Kumpulan Berita keur Wartawan

Wawancara jeung Propésor Massimo P. Franchi, M.D.

”Sabagé dokter, abdi nganuhunkeun ka Saksi-Saksi Yéhuwa. Ku bantuan maranéhna, dokter-dokter siga abdi jadi sadar pentingna ngurangan transfusi darah dina parawatan médis.”

Wawancara jeung Propésor Massimo P. Franchi, M.D.

”Sabagé dokter, abdi nganuhunkeun ka Saksi-Saksi Yéhuwa. Ku bantuan maranéhna, dokter-dokter siga abdi jadi sadar pentingna ngurangan transfusi darah dina parawatan médis.”