Vrati se na sadržaj

29. MART 2017.
VESTI IZ SVETA

Jehovini svedoci planiraju značajne događaje u 2017.

Jehovini svedoci planiraju značajne događaje u 2017.

NJUJORK. Jehovini svedoci će tokom 2017. organizovati niz značajnih događaja na koje će pozivati javnost.

U utorak, 11. aprila 2017. Jehovini svedoci širom sveta izraziće dobrodošlicu svima koji budu prisustvovali Spomen-svečanosti, to jest obeležavanju godišnjice Isusove smrti. Oni su u subotu 18. marta započeli posebnu kampanju koja će trajati do 11. aprila. Njihov cilj je da lično pozovu što više ljudi na ovu svečanost. U tu svrhu koriste štampane pozivnice. Za Svedoke je to najvažniji događaj u godini.

Nakon Spomen-svečanosti, Svedoci će pozivati javnost na posebno tridesetominutno predavanje sa temom „Kako ostati miroljubiv u svetu punom gneva“. To predavanje će se održati u većini Dvorana Kraljevstva Jehovinih svedoka tokom vikenda 15. i 16. aprila 2017.

Počevši od 19. maja 2017. Jehovini svedoci će započeti seriju trodnevnih kongresa sa temom „Ne predaj se!“. Kongresi će započeti u Sjedinjenim Državama i nastaviti se širom sveta sve do početka 2018. Tri nedelje pre svakog od tih programa, Svedoci će pozivati javnost da prisustvuje kongresu koji se održava u njihovom kraju.

Svi ovi događaji, kao i sastanci Jehovinih svedoka organizuju se besplatno. Predstavnici medija su pozvani da stupe u kontakt sa lokalnom podružnicom Jehovinih svedoka kako bi dobili dodatne informacije o ovom događaju.

Kontakt:

Dejvid Semonijan, Služba za odnose sa javnošću, tel.: +1 845 524 3000