Vrati se na sadržaj

4. MAJ 2016.
VESTI IZ SVETA

Vernost glavna tema kongresa Jehovinih svedoka 2016.

Vernost glavna tema kongresa Jehovinih svedoka 2016.

NJUJORK. Jehovini svedoci pozivaju javnost da prisustvuje njihovom ovogodišnjem Regionalnom kongresu „Ostanimo verni Jehovi“. Od petka 20. maja, Jehovini svedoci će početi sa održavanjem kongresa u Sjedinjenim Državama, kao i širom sveta.

Na trodnevnom programu biće održano 49 govora, a glavna tema svakog od njih biće vernost. Jehovini svedoci su pripremili i 35 kratkih filmova koji će biti prikazani u okviru tih govora. Osim toga, u subotu i nedelju će biti prikazana još dva filma. Svakog dana prepodnevni i popodnevni deo programa započeće muzikom koja je posebno snimljena za taj kongres.

Jehovini svedoci će kao i prethodnih godina deliti pozivnice i za ovaj kongres. Datumi i mesta održavanja kongresa širom sveta mogu se pronaći na zvaničnom veb-sajtu Jehovinih svedoka, jw.org. Novinari koji žele da izveštavaju o kongresu mogu stupiti u kontakt s najbližom podružnicom Jehovinih svedoka kako bi dobili dodatne informacije i imena osoba zaduženih za odnose s javnošću.

Dejvid Semonijan, portparol Jehovinih svedoka u njihovom glavnom sedištu u Bruklinu kaže: „Mi zaista verujemo da je vernost neophodna za svaki zdrav odnos. Naš ovogodišnji program treba da pomogne ljudima da razviju čvrste veze s prijateljima, članovima porodice i iznad svega s Bogom. Sigurni smo da će svi koji dođu uživati u programu.“

Kontakt:

Dejvid Semonijan, Služba za odnose s javnošću, tel.: +1 718 560 5000