NJUJORK. Jehovini svedoci pozivaju javnost da prisustvuje njihovom ovogodišnjem Regionalnom kongresu „Ostanimo verni Jehovi“. Od petka 20. maja, Jehovini svedoci će početi sa održavanjem kongresa u Sjedinjenim Državama, kao i širom sveta.

Na trodnevnom programu biće održano 49 govora, a glavna tema svakog od njih biće vernost. Jehovini svedoci su pripremili i 35 kratkih filmova koji će biti prikazani u okviru tih govora. Osim toga, u subotu i nedelju će biti prikazana još dva filma. Svakog dana prepodnevni i popodnevni deo programa započeće muzikom koja je posebno snimljena za taj kongres.

Jehovini svedoci će kao i prethodnih godina deliti pozivnice i za ovaj kongres. Datumi i mesta održavanja kongresa širom sveta mogu se pronaći na zvaničnom veb-sajtu Jehovinih svedoka, jw.org. Novinari koji žele da izveštavaju o kongresu mogu stupiti u kontakt s najbližom podružnicom Jehovinih svedoka kako bi dobili dodatne informacije i imena osoba zaduženih za odnose s javnošću.

Dejvid Semonijan, portparol Jehovinih svedoka u njihovom glavnom sedištu u Bruklinu kaže: „Mi zaista verujemo da je vernost neophodna za svaki zdrav odnos. Naš ovogodišnji program treba da pomogne ljudima da razviju čvrste veze s prijateljima, članovima porodice i iznad svega s Bogom. Sigurni smo da će svi koji dođu uživati u programu.“

Kontakt:

Dejvid Semonijan, Služba za odnose s javnošću, tel.: +1 718 560 5000