Vrati se na sadržaj

30. APRIL 2015.
VESTI IZ SVETA

Kongresi Jehovinih svedoka za 2015. počinju u maju

Kongresi Jehovinih svedoka za 2015. počinju u maju

NJUJORK. Jehovini svedoci će 22. maja započeti seriju ovogodišnjih regionalnih kongresa pod nazivom „Ugledajmo se na Isusa!“. Prvi kongresi će biti u Sjedinjenim Državama, a zatim će se održavati širom sveta, sve do januara 2016. Uoči svakog kongresa, Svedoci će tokom tronedeljne akcije pozivati javnost da prisustvuje ovom kongresu. Ulaz je slobodan.

„Ovogodišnji naziv kongresa ističe Isusa Hrista kao ključnu ličnost na koju se svi mogu ugledati, bez obzira na to koliko godina imaju, odakle potiču i kojoj kulturi pripadaju“, izjavio je Džejms Ričard Braun, portparol Jehovinih svedoka u njihovom glavnom sedištu u Bruklinu. „Verujemo da će publika uživati dok bude gledala važne događaje iz Isusovog života. Ovogodišnji program će ostaviti snažan utisak na prisutne, jer sadrži poučne i zanimljive filmove koji pokazuju zašto je dobro da u svakodnevnom životu oponašamo Isusa.“

Datum i lokaciju Regionalnog kongresa „Ugledajmo se na Isusa!“ za 2015. možete pronaći na našem zvaničnom veb-sajtu, jw.org. Za više informacija, kao i za ime kontakt osobe zadužene za saradnju s medijima, novinari se mogu obratiti podružnici Jehovinih svedoka.

Kontakt:

Međunarodni: Džejms Ričard Braun, Služba za odnose s javnošću, tel.: +1 718 560 5000