Vrati se na sadržaj

Vrati se na sadržaj

JW LIBRARY SIGN LANGUAGE

Kako instalirati aplikaciju JW Library Sign Language ako ne možete pristupiti prodavnici aplikacija – Android

Kako instalirati aplikaciju JW Library Sign Language ako ne možete pristupiti prodavnici aplikacija – Android

Ako želite da instalirate aplikaciju JW Library Sign Language na Android uređaj a ne možete da je preuzmete iz zvaničnih prodavnica aplikacija kao što su Google Play Store ili Amazon Appstore, možete je instalirati ručno pomoću JW Library Sign Language Android paketa.

Da biste instalirali JW Library Sign Language Android paket potrebno je da na svom uređaju omogućite opciju „instaliraj nepoznatu aplikaciju“ ili „dozvoli instaliranje iz nepoznatih izvora“. Pogledajte uputstvo za korišćenje vašeg Android uređaja da biste saznali kako to možete uraditi.

Preuzmite i instalirajte JW Library Sign Language Android paket na sledeći način:

  1. Kliknite na Preuzmi na ovoj stranici da biste paket sačuvali na svom uređaju.

  2. Pronađite mesto gde je paket preuzet, a zatim kliknite na njega da biste instalirali aplikaciju JW Library Sign Language.

Nakon instaliranja JW Library Sign Language Android paketa povremeno proveravajte da li je na raspolaganju novija verzija ove aplikacije. To možete učiniti na sledeći način:

  1. U aplikaciji JW Library Sign Language otvorite Podešavanja da biste videli trenutnu verziju koja je instalirana na vaš uređaj.

  2. Ako je broj verzije na vašem uređaju manji od broja koji je prikazan na ovoj stranici, preuzmite i instalirajte Android paket na način koji je opisan na ovoj stranici.

Verzija: 4.5.1 (158215)