Vrati se na sadržaj

JW LIBRARY SIGN LANGUAGE

Opcije u aplikaciji JW Library Sign Language

Opcije u aplikaciji JW Library Sign Language

JW Library Sign Language je zvanična aplikacija Jehovinih svedoka. Pomoću nje možete preuzimati i gledati video-sadržaje na znakovnom jeziku koji su objavljeni na sajtu jw.org.

Gledajte Sveto pismo i druge publikacije na znakovnom jeziku. Preuzmite ih pomoću svog prenosivog uređaja da biste mogli da ih gledate i kada niste na internetu. Dopašće vam se živopisne slike i jednostavno korišćenje ove aplikacije.

 

Jednostavno korišćenje

Na stranici Biblija možete odabrati i gledati biblijske knjige prevoda Novi svet. Takođe možete gledati pojedinačne stihove iz biblijskih knjiga koje još nisu objavljene u okviru prevoda Novi svet, ali su snimljeni u okviru drugih publikacija. Na stranici Publikacije možete pronaći druge publikacije i filmove sa sajta jw.org.

 

Brzo do navedenih biblijskih stihova

Dok gledate video-izdanje neke publikacije, dodirnite dugme Biblija. Snimak će se zaustaviti dok vi pronađete i pogledate navedeni biblijski stih. Zatim se vratite na stranicu Publikacije i nastavite s gledanjem video-sadržaja.

Lako preuzimanje video-sadržaja

Video-sadržaji koje niste preuzeli prikazani su prigušenim bojama. Kada dodirnete neku sličicu, počeće preuzimanje tog video-sadržaja sa sajta jw.org. Dodirnite dugme Preuzmi sve da biste preuzeli sve video-sadržaje. Dodirnite Više da biste ga obrisali.

 

Veličina i čuvanje video-sadržaja

Možete preuzimati video-sadržaje u različitim rezolucijama, što određuje koliko će prostora oni zauzeti na vašem uređaju. Ako u uređaju imate memorijsku karticu, video-sadržaj možete sačuvati na samom uređaju ili na memorijskoj kartici.

 

Jednostavno korišćenje video-plejera

Video-plejerom možete upravljati sledećim jednostavnim pokretima:

  • Dodir s dva prsta: Puštanje ili zaustavljanje video-sadržaja.

  • Prstom nalevo: Prelaz na sledeći deo.

  • Prstom nadesno: Prelaz na prethodni deo.

  • Prstom nagore: Povećavanje brzine reprodukovanja.

  • Prstom nadole: Smanjivanje brzine reprodukovanja.

  • Dodir jednim prstom: Prikazivanje ili skrivanje kontrola plejera.

 

Podrška

Ako nešto ne razumete u vezi sa aplikacijom JW Library Sign Language, možete zatražiti pomoć od nekog, a možete kontaktirati i vama najbližu podružnicu.