Deo Audio sadrži nekoliko grupa audio-izdanja. Možete slušati jedno audio-izdanje ili sva izdanja koja se nalaze u nekoj grupi.

Kliknite ili dodirnite dugme Audio da biste videli sve grupe audio-izdanja. Sledeća uputstva će vam biti od pomoći:

 Slušajte željeno audio-izdanje ili sva izdanja iz neke grupe

Audio-izdanja za svaku grupu prikazana su ispod naziva grupe. Pomerite ekran nagore da biste videli sve grupe.

Kompjuter ili tablet računar: Kliknite ili dodirnite Strelicu levo ili Strelicu desno da biste videli još audio-izdanja iz izabrane grupe.

Pametni telefon: Prikazano je prvo audio-izdanje iz svake grupe. Da biste videli još audio-izdanja iz neke grupe, dodirnite Više.

Kliknite ili dodirnite sliku ili naziv željenog audio-izdanja. Slika i naziv tog audio-izdanja pojaviće se na vrhu ekrana.

Kliknite ili dodirnite dugme Pokreni da biste pokrenuli audio-sadržaj. (Napomena: Na prenosivim uređajima sa iOS i Android operativnim sistemom moraćete da dodirnete ikonicu Pokreni i nakon što se pojave opcije za upravljanje audio-izdanjem.)

  • Savet plus: Da ne biste morali zasebno da pokrećete svako audio-izdanje, kliknite ili dodirnite dugme Pokreni sve da biste zaredom slušali sva audio-izdanja iz željene grupe.

  • Kliknite ili dodirnite dugme Pusti nasumično da biste sva audio-izdanja iz neke grupe slušali nasumičnim redom.

    Napomena: Reprodukcija audio-izdanja će se zaustaviti kada odslušate sva audio-izdanja iz jedne grupe.

 Upravljanje reprodukcijom audio-izdanja

  • Kliknite ili dodirnite Pauzu da biste zaustavili reprodukciju audio-izdanja.

  • Kliknite ili dodirnite Pokreni da biste nastavili sa slušanjem audio-izdanja.

  • Da biste audio-izdanje premotali do dela koji želite, prevucite pokazivač napred ili nazad.

  • U režimu Pokreni sve ili Pusti nasumično kliknite ili dodirnite Nazad da biste se vratili na prethodno audio-izdanje iz te grupe.

  • U režimu Pokreni sve ili Pusti nasumično kliknite ili dodirnite Napred da biste slušali naredno audio-izdanje iz te grupe.

  • Da biste podesili jačinu zvuka, koristite kontrole za regulisanje jačine zvuka na vašem kompjuteru ili prenosivom uređaju.